Elastomeeri- ja polyuretaaniratkaisut

Alan asiantuntija Waldec Oy –  vuodesta 1989

Tom Waldonen perusti vuonna 1989 Waldec Oy:n edustamaan Suomen polyuretaani- ja kumiteollisuuden käyttämiä laitteita ja raaka-aineita. Waldecilla oli tarjota maailman johtavan kumi-injektioruiskupuristimien valmistajan, REP Internationalin, tekniikkaa ja asiantuntemusta. Waldec edusti myös yhtä Euroopan kyvykkäintä valettavien polyuretaanien asiantuntijaa, Baulé:ta. Suomalaiseen elastomeeri- ja polyuretaaniratkaisuihin saatiin näin korkealuokkaista tekniikkaa ja materiaaliosaamista.

Waldec laajenee

Keväällä 2007 yritys vaihtoi omistajaa. Tom Waldonen siirryttyä eläkkeelle Christer Hermann Barck nousi yrityksen johtoon. Tähtäimessä oli heti laajentuminen Pohjoismaihin. Waldec osti vuonna 2009 ruotsalaisen edustuksen Philita AB:n, ja yritys vaihtoi nimensä Waldec AB:ksi, siten se on osa Waldec-konsernia. Vuonna 2012 Waldec laajensi verkostoaan avaamalla toimipisteen Nokialle. Vuonna 2013 Waldec osti Skaldomet Oy:n. Näin yhdistettiin Waldec Oy:n organisaation resurssit Skaldometin henkilöstön osaamiseen ja kumppaniverkostoon. Seuraavaksi Waldec laajensi yritystoimintaansa Baltian maissa ostaessaan CLE Baltic Oü:n vuonna 2015. Yritys toimii edustajana metallialalla ja edustaa metallityöstökoneita sekä työkaluja.

Liiketoiminnan ytimessä laatu ja huippuluokan päämiehet

Tänä päivänä yrityksemme toimittaa teollisuudelle materiaaleja ja tuo tuotekehitysprojekteihin eurooppalaista teknologianosaamista elastomeeri- ja polyuretaanivalmistuksen saralta. Meillä on useita päämiehiä, joiden raaka-aineet, koneet ja muut tuotteet vastaavat korkeatasoisia laatukriteereitä.  

Valitessamme päämiehiä, valintakriteerin perustana on ollut muun muassa edustettavien yritysten palvelualttius, ongelmanratkaisukyky, luotettavuus ja toimitteiden korkea laatu. Päämiehiämme ovat mm. REP International, joka on yksi maailman johtavista kumi-injektioruiskupuristimien valmistajista, sekä Covestro (entinen Baulé), joka on puolestaan maailman osaavin valettavien polyuretaanien asiantuntija. Kaikki edustukset ja tuotteet löytyvät edustukset-osiosta – tutustu!

Tiivis yhteistyö ja luottamus päämiestemme ja asiakkaiden välillä on Waldecin toiminnan peruspilareita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti tuomaan ratkaisuja yhä lukuisimpiin tulevaisuuden vaatimuksiin.

Sinustako Waldecin liikekumppani?

Nykyiset elastomeeri- ja polyuretaaniratkaisut tarvitsevat aika ajoin tuoretta asiantuntemusta. Etsimmekin lisää uusia tuotteita, joita voimme edustaa ulkomailla. Jos yrityksesi etsii uusia alan markkinoita, ota yhteyttä! Olemme agentuuri kokemuksella, jota on karttunut aina vuodesta 1989. Monikielinen, ammattitaitoinen henkilökuntamme on palveluksessasi!