Tung Yu:s pressar

Vi representerar tillverkaren Tung Yu i Finland

Sedan år 1983 har Tung Yu:s produkter sålts till mer än 60 länder runtom i världen. Företagets specialitet är hydrauliska maskiner, såsom regummeringsmaskiner för däck och kompressionspressar.Till Tung Yu:s kärnkompetens hör också konstruktion och byggande av mekaniska och elektriska system. Maskiner tillverkas för tätningsindustrin samt för tillverkning och slutbearbetande av tätningar. Waldec svarar för Tung Yu:s maskiner i Finland. Från våra kontor i Helsingfors och Nokia betjänar vi aktörer inom industribranschen.

Anordningar som uppfyller strikta kvalitetsstandarder

Bolaget har ett flertal produktpatenter överallt i världen. Tung Yu har erhållit den internationella kvalitetssäkringsstandarden ISO 9001, produkterna uppfyller kraven i EU:s CE-säkerhetsstandard och OSHA. Den stränga övervakningen av produktsäkerheten och kvaliteten säkerställer kundtillfredsställelsen, som fungerar som referensram för samtliga funktioner.

Waldecs personal utbildar själv maskinernas operatörer. Vi erbjuder tekniskt stöd och servicetjänster. Kontakta oss och fråga mer!