SKALDOMET – proffs på värmebehandling

SKALDOMET är en del av Waldec Oy

Den föränderliga affärsverksamhetsmiljön inom stål- och verkstadsindustrins förutsätter nya processer för produktleveranser och betjäning av kunder. Förutom den tekniska funktionaliteten och priset frågar man allt oftare efter energieffektivitet, beaktande av miljöaspekter, livscykelkostnader och minskning av ståtider. För dessa behov vill SKALDOMET erbjuda de bästa lösningarna.

Vårt mål är att vara en pålitlig och täckande leverantör av utrustning, förbrukningsmaterial, experttjänster och reservdelar för industribranscher som arbetar med värmebehandling av metaller. I första hand ligger vår fokus på den finländska marknaden.

Allt som behövs för värmebehandling

SKALDOMET är ett nätverkande företag. Vi är stolta över vårt omfattande nätverk av internationella kontakter till experter inom värmebehandlingsbranschen. Tillsammans kan vi erbjuda de väsentliga kunskaperna som behövs för att nå det optimala värmebehandlingsresultatet. Detta nätverk finns till förfogande för alla våra kunder.

Oavsett om ditt behov gäller värmebehandling eller någonting annat hittar vi en lösning i världsklass. Vi har ett tätt samarbete med starka varumärken och tillverkare, men vi upprätthåller också breda kontakter med många andra märken och leverantörer.

Kontaktuppgifter:

info@waldec.fi / +358 10 440 55 00

Följ Skaldomet också på LinkedIn.

Bekanta dig med vårt samarbetsnätverk