SKALDOMET – lämpökäsittelyn ammattilainen

SKALDOMET on osa Waldec Oy:tä

Teräs- ja konepajateollisuuden muuttuva liiketoimintaympäristö edellyttää uusia tapoja toimittaa tuotteita ja palvella asiakkaita. Teknisen toiminnallisuuden ja hinnan lisäksi yhä useammin kysytään energiatehokkuutta, ympäristöseikkojen huomioista, elinkaarikustannuksia tai seisokkiaikojen vähentämistä. Tähän tarpeeseen SKALDOMET haluaa tarjota parhaimmat ratkaisut.

Tavoitteemme on olla luotettava ja kattava laitteiden, käyttöaineiden, asiantuntijapalveluiden ja varaosien toimittaja metallien lämpökäsittelyä edustaville teollisuusaloille. Lähtökohtaisesti fokuksemme on Suomen markkinoilla.

Kaikki tarvittava lämpökäsittelyyn

SKALDOMET on verkostoyritys. Olemme ylpeitä kattavista kansainvälisistä yhteyksistä lämpökäsittelyalan asiantuntijoihin. Yhdessä voimme tarjota kaiken oleellisen osaamisen optimaaliseen lämpökäsittely-tulokseen. Tämä verkosto on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä.

Olipa haasteesi lämpökäsittely tai mikä tahansa – me löydämme sinulle maailmanluokan ratkaisun. Toimimme tiiviisti alamme vahvojen tuotemerkkien ja valmistajien kanssa, mutta ylläpidämme myös yhteyttä laajasti moniin muihin merkkeihin sekä toimittajiin.