Polyuretaanimateriaalit ja valukoneet

Valmistajana Covestro, edustajana Suomessa Waldec Oy

Covestron ainutlaatuisessa tietotaidossa yhdistyy polyuretaanijärjestelmien kehittäminen ja polyuretaanivalukoneiden valmistus yli 30 vuoden ajalta. Tuotteisiin kuuluvat polyuretaanielastomeerien kuumavalukoneet ja polyuretaanijärjestelmät, joiden edustuksesta Suomessa vastaamme me. Palvelemme toimipisteistämme Helsingistä ja Nokialta kaikkiin Pohjoismaihin asti.

Polyuretaanielastomeerien kuumavalukoneet

Laitteet 2–6 komponenttia varten, tuotto alkaen 0,1 kg/min aina 500 kg/min saakka. Tätä johtavaa teknologiaa käytetään menestyksellisesti jo yli 60 maassa. Räätälöidyt laitteet optimoivat joustavuudellaan sijoitetun pääoman tuoton. Luotettava toiminta ja käytön helppous perustuvat käytännön kokemuksiin valupolyuretaaneista. Suurten tuotantoerien valmistukseen käytettävissä ovat täysin automatisoidut tuotantolaitteet täydellisellä tiedon käsittelyllä.

Polyuretaanijärjestelmät

Tarjolla on laaja valikoima polyuretaanijärjestelmiä: TDI-, MDI-, NDI- ja alifaattiset-esipolymeerit. Tehokkaat polyuretaanijärjestelmät ovat optimoitu soveltumaan vaativiin menetelmiin teollisuuden eri aloilla. Myös asiakkaan luona tapahtuva prosessin kehittäminen, käytännön neuvot ja tuki ovat saatavilla. Tuotanto on hyvin joustavaa asiakkaan tarpeen mukaan, toimitukset maailmanlaajuisia.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää kuumavalukoneista ja polyuretaanijärjestelmistä!